Archief

Aanmelden Westlandse Sportprijzen gestart

Tot dinsdag 18 november kunnen Westlandse sporters worden aangemeld voor de Westlandse Sportprijzen 2014. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën: Sporttalent, Sportteam, Sportvrouw en Sportman van het Jaar 2014. De uitreiking zal op donderdag 18 december gehouden worden in de sporthal van Quintus in Kwintsheul.

Sportverenigingen in gemeente Westland kunnen hun kampioenen insturen. Westlanders die een kampioenschap hebben behaald, of een bijzondere sportprestatie hebben geleverd, maar niet zijn aangesloten bij een in de gemeente Westland gevestigde sportvereniging, kunnen ook aangemeld worden. Een aantal genomineerden zal door een jury worden voorgedragen. De winnaar zal uit die genomineerden door diezelfde jury gekozen worden.



Nieuw dit jaar is een publieksprijs via de omroep WOS voor Sportvrijwilliger van het Jaar. Met een uitgebreide onderbouwing moet duidelijk worden gemaakt waarom deze vrijwilliger zoveel betekent voor de vereniging en de publieksprijs verdient. Op de avond van de uitreiking kan hierop via SMS gestemd worden.



Aanmeldingsformulieren kunnen worden gedownload via de website van de gemeente Westland en vervolgens gemaild worden naar sportkampioen@gemeentewestland.nl of per post worden gestuurd naar Postbus 150, 2670 AD Naaldwijk.