Archief

Zondagvoetbal: alleen verlies Schipluiden

Hoofdklasse A

Westlandia pakte de vierde driepunter van het seizoen en blijft zodoende meedraaien in de bovenste regionen. Op sportpark De Hoge Bomen won de thuisploeg met 2-1 van Hollandia. De Naaldwijkers staan vijfde op de ranglijst en gaan volgende week op bezoek bij het puntloze Haaglandia.

Eerste klasse B

De vreugde was groot bij VELO na het behalen van de eerste overwinning van het seizoen. Op het eigen sportpark won VELO met 2-1 van CVV Zwervers. VELO had pas één punt uit zes wedstrijden. Zal de overwinning de burger moed geven voor de komende wedstrijden? VELO staat elfde.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft moeite om drie punten te pakken. Pas eenmaal wist de ploeg uit Midden-Delfland de overwinning te vieren en dat was in de seizoensopening. Daarna volgden twee nederlagen en drie puntendelingen. Op wedstrijddag zeven ging Schipluiden kopje onder bij ROAC Met 1-3. Schipluiden staat op een twaalfde plaats.

Den Hoorn behaalde voor de derde keer een gelijkspel. Op eigen sportpark kwam de thuisploeg niet voorbij FC Lisse. Het werd 1-1. Den Hoorn staat vierde op de ranglijst.

Karakteristieken:



Westlandia - Hollandia 2-1 (0-0)

Martin La Cruz, Marcel de Bruijn (P)

Velo - cvv Zwervers 2-1 (1-0)

Michiel Draaisma, Benjamin El Amrani

Den Hoorn - FC Lisse 1-1 (1-0)

Leslie Dijksman

ROAC - Schipluiden 3-1 (1-1)

Maurice Flinterman