Zaalhandbal heren: winst Westlandia; verlies Quintus 2

Na twee overwinning op rij verloren de reserves van Koornneef/Quintus weer een wedstrijd. In Kwintsheul stapte promovendus HAVAS als winnaar van het veld. De thuisploeg maakte te veel fouten waarvan de opponent van profiteerde. De bezoekers uit Almere hadden na de eerste 30 minuten spelen een 18-13 voorsprong. In de tweede helft kon Quintus de opgelopen achterstand niet meer rechttrekken. HAVAS won het duel met 26-23. HAVAS en Quintus hebben nu evenveel punten, namelijk zeven.

WPK/Westlandia is door het oog van de naald gekropen in de uitwedstrijd tegen HVOS. In sporthal Olympia in Spijkenisse leidde de Naaldwijkse ploeg bij rust met 17-12. Na de pauze knabbelde de thuisploeg langzaam wat van de achterstand af. In de spannende slotfase bleef Westlandia toch nog aan de goede kant van de score en won met 31-30. Westlandia bevindt zich in de grote top van deze klasse.