Archief

Overzicht overige sporten: ups en downs regio

Basketbal

Dames, promotiedivisie

Green Eagles heeft dit weekend uitstekende zaken gedaan met betrekking tot de stand op de ranglijst. De ploeg uit Maassluis was thuis nipt de meerdere tegen BV Hoofddorp: 56-55. Green Eagles staat nu tweede.

Heren, eerste klasse

Ook de heren van Green Eagles blijven bovenin meedraaien in hun klasse. Het uitduel tegen Springfield werd zaterdagavond met 58-70 gewonnen door de formatie uit Maassluis.

Volleybal

Heren, tweede divisie C

VELO zakt steeds verder op de ranglijst. De Wateringers zijn nu echt in de degradatiezone gekomen, dit weekend was AGAVS te sterk en won met 3-1 in sets.

Heren, eerste klasse F

PQV/Pijl Solutions blijft hekkensluiter in deze klasse. De fusieploeg was opnieuw geheel kansloos, nu won het derde team van Punch met de maximale score van 4-0.

Dames, tweede klasse F

Ook hier staat het standaardteam van PQV/Pijl Solutions op de allerlaatste plaats. De dames verloren ook hier met 4-0 van Punch 3. Monza won daarentegen met 1-3 bij Kratos '08 4 en staat netjes in de middenmoot. Overigens staat het derde team van VELO in deze poule aan kop.

Waterpolo

Dames, derde klasse B rayon

De dames van ZV Westland kennen een moeizame seizoenstart. De Westlandse formatie verloor zaterdagavond met 5-7 van De Linge/PCG 2. ZV Westland deelt nu de voorlaatste plaats na drie speelronden.

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO zal het zich amper kunnen heugen, maar de Wateringers zakken steeds verder af in het rechterrijtje in de eredivisie. De VELO-ploeg verloor zaterdagavond in en tegen Almere met zeer ruime cijfers: 7-1.

Tafeltennis

Heren, tweede divisie groep D

Salamanders komt steeds dichterbij de titel in deze klasse. De Wateringse heren maakten zaterdagmiddag geen fout in de uitbeurt tegen hekkensluiter Renate: 0-10.

Rugby

Ereklasse

The Hookers heeft zaterdagmiddag niet voor een stunt kunnen zorgen tegen hoogvlieger RC Hilversum. Op het eigen sportpark de Rondgang ging de ploeg uit Midden-Nederland er met een 10-38 zege vandoor. The Hookers lijkt met de voorlaatste plaats nu al zeker veroordeeld tot het spelen in de degradatiepoule.