Archief

Quintus verdubbelt pot voor nieuwbouw

Omnivereniging Quintus uit Kwintsheul heeft dankzij een diner met topkoks haar opbrengst voor de nieuwbouw op het sportcomplex meer dan verdubbeld. Met het zogenoemde 'Culi Diner' haalde de vereniging liefst 114.000 euro op.

Gasten van het diner, gemaakt door verschillende Westlands koks, betaalden 1.000 euro voor een tafel met acht personen. Achteraf konden zij tijdens een veiling nog bieden op verschillende kavels. Verder waren bekende (ex-)sporters als Michael Boogerd en Lex Schoenmaker aanwezig als sprekers.

Quintus heeft in totaal 400.000 euro nodig. De teller staat na de actie van zaterdagavond en een bonus van 5000 euro van de Vriendenloterij op 319.000 euro; nog 81.000 te gaan. Deel 1 van de bouw is inmiddels afgerond en gefinancierd.

Het overige deel van de 400.000 euro is voor de bouw van de nieuwe sporthal. Quintus hoopt in 2016 de permanente tweede sporthal op te kunnen leveren.

Zaterdagavond vindt er in de Quintus sporthal een Oktoberavond plaats waarbij de opbrengst ook deels bestemd is voor de nieuwe sporthal.

Categorieen:
Algemeen