Archief

Zaalhandbal: DIOS treft Quintus in beker

Bij het Nederlands Handbal Verbond heeft de loting plaats gevonden voor de eerste ronde van het regionale bekertoernooi.

Heren

De topper is het treffen tussen de eerstedivisionisten DIOS en Koornneef/Quintus 2. Beide ploegen treffen elkaar op dinsdag 18 november om 20.00 uur in de Ballonhal in Den Hoorn.

Hoofdklasser WPK/Westlandia treft op dezelfde avond in sporthal De Pijl EHC, dat in de tweede divisie uitkomt. Aanvang van het duel is 20.00 uur.

Dames

Eerstedivisionist WPK/Westlandia treft in hoofdklasser Snelwiek, dat laatste staat, een gemakkelijke opponent. Op dinsdagavond 11 november om 20.30 uur in Rotterdam wordt de wedstrijd gespeeld.

Op dezelfde avond gaat eerstedivisionist Veneco/VELO op bezoek bij de reserves van Westlandia, dat in de hoofdklasse uitkomt. De wedstrijd vangt om 20.45 uur aan in sporthal De Pijl.

De reserves van Virto/Quintus, uitkomend in de eerste divisie, gaan op bezoek bij het in de tweede divisie uitkomende Gemini. Het duel wordt op 11 november om 20.00 uur gespeeld in sporthal Oosterpoort in Zoetermeer.

Categorieen:
Algemeen