Schipluiden vs. Den Hoorn eindigt in gelijkspel

FC Chabab heeft de ongeslagen reeks van Westlandia tot stoppen gebracht. In de topper moest de Naaldwijkse ploeg de derde enderlaag van het seizoen incasseren. Na een gelijk opgaande eerste helft moest Westlandia vlak voor rust verder met 10 man omdat Robin Faber een directe rode kaart ontving. In de tweede helft profiteerde FC Chabab van de man-meer situatie en won met 1-0.

Niets blijft VELO bespaard deze competitie. Na de opsteker van vorige week tegen koploper Goes moest de Wateringse ploeg genoegen nemen met nederlaag tegen PSVPoortugaal. VELO keek tegen een 2-0 achterstand aan en kwam in de blessuretijd terug tot 2-1, maar verder kwam de Wateringse ploeg niet. Verder kwam VELO niet en leed het al weer de vijfde nederlaag van het seizoen.

De wedstrijd werd in de eerste helft na 31 minuten tijdelijk gestaakt omdat de dienstdoende arbiter geblesseerd was geraakt. Na ruim een half uur werd de wedstrijd weer hervat met een andere scheidsrechter. Het laatste kwartier van het eerste bedrijf en de tweede helft werden achter elkaar gespeeld.

De dorpsderby tussen Schipluiden en Den Hoorn is geƫindigd in een gelijkspel. In een matige eerste helft kwam Den hoorn uit een strafschop op voorsprong. Na de pauze ging Schipluiden op sportpark Keenenburg op zoek naar de gelijkmaker. De verdiende gelijkmaker viel dan ook en daar bleef het verder bij.

Karakteristieken

FC Chabab - Westlandia 1-0 (0-0)

Rood: Robin Faber

Portugaal - VELO 2-1 (1-0)

Dennis van Tricht (penalty)

In minuut 31 gestaakt i.v.m. blessure arbiter. Vervanger heeft na dik half uur wedstrijd hervat

Schipluiden - Den Hoorn 1-1 (0-1)

Schipluiden: Arthur van Dorp

Den Hoorn: Donny van den Bos (p)