Archief

Overige sporten: volleybalclubs in mineur

Volleybal

Dames, tweede klasse K

Beide regioclubs wisten in deze speelronde niet tot winst te komen. De dames van fusieclub PQV Pijl Solutions verloren het thuisduel tegen VV Haaglanden kansloos 4-0 en staan inmiddels voorlaatste. Middenmoter Monza was niet opgewassen tegen Kratos '08: 2-3.

Heren, tweede divisie C

VELO zakt steeds verder op de stand van de ranglijst. De Wateringers waren aan de Noordweg in Wateringen onmachtig tegen NVC en verloren met 1-3.

Heren, eerste klasse F

De heren van fusieclub PQV Pijl Solutions blijven in grote degradatiezorgen. De Westlanders verloren het thuisduel tegen Leython met 3-1. Middenmoter Monza was de mindere tegen Kalinko: 1-3.

Basketbal

Dames, promotiedivisie

Green Eagles heeft teleurstellend verloren van BV Baros. Het team uit Maassluis verloor de uitbeurt met 76-58. Green Eagles staat nog wel derde in deze klasse.

Heren, eerste klasse C

De heren van Westland Stars blijven aan kop. De lastige uitwedstrijd tegen Bouncer basketbal werd na een spannende slotfase met 73-68 gewonnen. Jens Olsthoorn maakte in de slotfase een fraaie driepunter.

Waterpolo

Heren, derde klasse A bond

ZV Westland is haar koppositie in deze poule kwijt. In een slecht duel werd zaterdagavond verloren van De Vliet met 4-8.



Tafeltennis


Heren, tweede divisie groep D

Salamanders blijft aan kop, maar moest dit weekend wel 4 tegenscores incasseren. De Wateringers versloegen in de eigen hal in Wateringen wel het team van Kluis met 6-4.

Heren, derde divisie groep D

Ook voor het Monsterse Smash lijkt er geen vuiltje aan de lucht in de strijd om de titel. In en tegen Huizen werd zaterdag met 9-1 gewonnen.

Rugby, ereklasse

Voor The Hookers wordt het een lang seizoen. De kustbewoners zijn afgezakt naar de voorlaatste plaats. Zaterdag verloor The Hookers thuis met 13-29 van Amstelveen.