Veldkorfbal: Valto en ONDO herfstkampioen

Eerste klasse E

Valto heeft de eerste helft van de veldcompetitie als koploper afgesloten. In de topper tegen Korbatjo trok de Lierse ploeg aan het langste eind. Beide ploegen stonden voorafgaand aan het duel op een gedeelde eerste plaats. Valto controleerde de wedstrijd en won verdiend met 21-19.

ONDO sloot net als streekgenoot Valto de eerste seizoenshelft af als koploper. Op het Julianasportpark won de thuisploeg met gemak van het in de middenmoot bivakkerende Viking. ONDO won met 15-11 en heeft twee punten voorsprong op CKC Maassluis.

De gedeeld nummers twee CKC Maassluis en MIA maakten er op het Wipperspark een boeiende en spannende wedstrijd van. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en gingen in scores gelijk op. De ruststand was 8-8. Bij de thuisploeg werd Niek Seesink de man van de wedstrijd. Vlak voor tijd scoorde hij zijn vierde en winnende treffer voor CKC Maasluis: 16-15.

Tweede klasse H

Dijkvogels heeft de verre uitwedstrijd tegen Stormvogels uit Westkapelle verloren. Op sportpark De Prelaat leidde Stormvogels bij rust met 11-10. De thuisploeg liep langzaam uit en won met 18-15. Dijkvogels blijft in de middenmoot staan.

Tweede klasse I

ODO won haar vierde wedstrijd op rij. Op sportpark De Rosheuvel in Oss werd DOT/Klaverblad aan de zegekar gebonden. ODO verliet de provincie Noord-Brabant met een 12-9 overwinning en blijft op een tweede plaats staan achter koploper Merwede.