Zaalhandbal heren: Quintus en Westlandia door in beker

WPK/Westlandia en de reserves van Koornneef/Quintus hebben zich geplaatst voor de eerste ronde van het regionale bekertoernooi. De winnaar van uiteindelijk te spelen regiofinale plaatst zich voor de achtste finale van het landelijk bekertoernooi.

Quintus speelde in sporthal Boswijk tegen de reserves van Hercules, die in de tweede divisie uitkomen. De eerstedivisionist uit Kwintsheul leidde halverwege de wedstrijd met 8-5. In Den Haag werd het een spannende tweede helft waarin beide teams aanspraak maakten op de overwinning. Quintus won uiteindelijk met 17-16 doodrat Rene de Bakker in de laatste minuut de winnende binnen schoot. Mark van Vliet scoorde het meest, namelijk 6 doelpunten.

In sporthal De Pijl ontving Westlandia eerstedivisionist Gemini. In eigen huis speelde hoofdklasser Westlandia een prima wedstrijd waarin het boven zichzelf uitsteeg. De Naaldwijkers stonden de gehele wedstrijd voor en wonnen verdiend met 25-23.