Archief

Overige sporten: pak slaag VELO-badminton

Badminton



Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft zaterdagavond een pak slaag gekregen van aartsrivaal Duinwijck. In Haarlem was de thuisploeg met 7-1 te sterk. VELO, dat met meerdere invallers speelde, is pas terug te vinden op de vijfde plaats.



Dammen

Tweede klasse D

Westlandse Dam Combinatie heeft in de uitbeurt tegen DVA een puntendeling binnengesleept. Het duel eindigde in 10-10. Voor WDC wisten Teun Dekker, Peter Bentvelzen en Walter Thoen hun partij te winnen. De Westlandse ploeg staat nu gedeeld tweede.

Tafeltennis

Heren, tweede divisie groep D

Er lijkt dit seizoen geen maat te staan op Salamanders. De Wateringse ploeg vernederde in een uitwedstrijd SVE met de maximaal mogelijke score: 0-10. Salamanders gaat ruim aan kop in deze poule.

Volleybal

Heren, tweede divisie C

VELO is tegen een nederlaag opgelopen. VC Allvo was zaterdag met 3-1 te sterk. VELO staat nog wel netjes op de vijfde plaats, maar alle ploegen staan dichtbij elkaar.

Heren, eerste klasse F

PQV Pijl Solutions is de competitie niet goed van start gegaan. De regioploeg, dat vorig jaar ook al tegen degradatie vocht, verloor dit weekend met 4-0 kansloos van het tweede team van Sovicos.

Dames, promotiedivisie

VELO heeft de goede seizoenstart geen goed vervolg kunnen geven. De Wateringse vrouwen verloren afgelopen weekend met ruime cijfers van Nesselande 2 met 4-0. VELO staat nog wel in de subtop.

Dames, tweede klasse K

Monza heeft goede zaken gedaan in de middenmoot van deze klasse. Het team uit Monster was in de uitwedstrijd tegen Kalinko 6 met 1-3 te sterk.

Waterpolo

Heren, derde klasse A bond

ZV Westland is na twee competitierondes de trotse koploper. De Westlandse formatie was in zwembad Maesemunde in 's-Gravenzande veel te sterk voor Z&PC De Gouwe. In het doelpuntenfestijn werd het maar liefst 16-3 voor de thuisploeg.