Archief

Zaterdagvoetbal: Sportclub Monster weer gelijk

Topklasse

Excelsior Maassluis moest de zesde nederlaag van het seizoen slikken. Aan de Lavendelstraat bleek het bezoekende HHC Hardenberg met 2-0 te sterk. De tricolors blijven hekkensluiter.

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande is de enige regioploeg die nog geen punt heeft gehaald. In Katwijk gaf het goed tegenstand tegen koploper Katwijk, maar in het laatste gedeelte sloeg de thuisploeg alsnog toe. Katwijk won met 2-0 en daardoor behield het de ongeslagen status. De 's-Gravenzandse ploeg blijft hekkensluiter.

Eerste klasse B

HVC'10 hield aan de topper tegen Deltasport geen punt over. Voor de tweede keer dit seizoen wist de Hoekse ploeg op eigen sportpark niet tot score te komen. Deltasport won met 4-0.

Tweede klasse C

Sportclub Monster heeft na vijf wedstrijden nog geen overwinning en geen nederlaag op haar conto staan. De fusieploeg speelde weer gelijk. VDL hield aan het treffen in Monster een punt over: 2-2. VDL verzuimde door het gelijkspel de koppositie in te nemen en moet nu genoegen nemen met de tweede plaats.

Lyra is weer koploper en is dat nu alleen. Op sportpark De Zweth won de Lierse ploeg met 2-0 van promovendus Die Haghe. Lyra is na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen.

MVV'27 liep tegen de tweede nederlaag op rij aan. In Scheveningen bleek SVC'08 met 3-1 te sterk voor de Maaslandse ploeg. Westlandia leed voor de eerste keer dit seizoen een nederlaag op. Na een overwinning en drie puntendelingen was Soccer Boys met 4-1 te sterk.

Derde klasse B

Klein Maar Dapper blijft koploper door de vijfde overwinning op rij. In de topper tegen sv Houtwijk bleef KMD in Den Haag met 3-1 aan de goede kant van de score. De voorsprong van KMD op drie nummers twee bedraagt vijf punten.

Quintus presteert als promovendus prima. De Heulse ploeg bleef voor de derde keer op rij ongeslagen en staat na de 2-1 overwinning op Quick Steps op een gedeelde tweede plaats.

Honselersdijk en Naaldwijk hebben moeite om het ritme te pakken. Honselersdijk verloor voor de vierde keer dit seizoen punten. In Delft hield Ariston'80 de Oranjebrigade op een 2-2 gelijkspel. Naaldwijk incasseerde de derde nederlaag op rij. Op sportpark De Hoge Bomen was GDA met 1-0 te sterk.

Vierde klasse B

De streekderby tussen Verburch en MSV'71 leverde aan de Arckelweg een overwinning op voor de thuisploeg. Verburch spoelde met de 4-2 overwinning de zware nederlaag tegen koploper Te Werve weg. Voor MSV'71 betekende het de tweede nederlaag op rij.

Maasdijk blijft net als Verburch in het spoor van Te Werve. De koploper heeft zes punten voorsprong op het tweetal, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld. Maasdijk won met 5-2 van HDV.