Archief

Rekenkamer zoekt onderwerpen

De Rekenkamercommissie Westland (RKC) wil graag van de inwoners van Westland weten, wat er volgend jaar onderzocht zou moeten worden. De RKC is een onafhankelijke commissie die is ingesteld door de gemeenteraad en doet onderzoek naar goed bestuur.



Bij het opstellen van het onderzoeksplan 2015 wil de commissie graag de inwoners betrekken. Ideeen voor een goed onderwerp kunnen tot 29 oktober worden ingezonden.

Het gaat om onderzoek naar de aanpak van de gemeente, maar de commissie benadrukt dat het onderwerp wel het persoonlijk belang moet overstijgen. Is er bijvoorbeeld op een bepaald beleidsterrein goed gehandeld en is er daarbij wel op een verstandige wijze omgegaan met het geld van de gemeente?

Inwoners kunnen hun suggesties, voorzien van een korte omschrijving van het onderwerp en met vermelding van hun contactgegevens mailen naar: rekenkamer@GemeenteWestland.nl of sturen naar de griffie van de gemeente, ter attentie van de commissiesecretaris D. van Vliet, postbus 150, 2670 AD Naaldwijk