Archief

Veldkorfbal: CKC Maassluis zeer productief

Eerste klasse E

Valto blijft bovenin meedraaien. De Lierse ploeg wist op sportpark Driekamp in Krimpen aan den IJssel twee punten aan het totaal toe te voegen. KOAG werd op eigen veld met 18-15 verslagen. Valto staat na vijf wedstrijden op de tweede plaats met één punt achterstand op koploper Korbatjo.

Tweede klasse G

ONDO blijft koploper in haar klasse. De 's-Gravenzandse ploeg won ook de vijfde wedstrijd van de competitie. Op het Julianasportpark won ONDO met 19-11 van hekkensluiter Vlaardingen.

Streekgenoot CKC Maassluis was zeer productief tegen Viking. De bezoekers uit Wijk bij Duurstede werden op het Wipperspark met 22-12 verslagen. CKC Maassluis staat op een tweede plaats met vier punten achterstand op koploper ONDO.

Tweede klasse H

Dijkvogels leed de derde nederlaag van het seizoen. Op sportpark Rapijnen in Linschoten bleek Luno met 22-19 te sterk voor de Maasdijkse formatie. Dijkvogels staat vijfde en heeft één punt voorsprong op drie ploegen die gedeeld zesde staan.

Tweede klasse I

ODO heeft de derde overwinning van het seizoen behaald en staat gedeeld tweede op de ranglijst. Op sportcomplex De Enk in Rotterdam won de Maaslandse ploeg met 14-11 van nummer twee OZC.