Archief

Veldkorfbal: Valto en ONDO blijven ongeslagen

Eerste klasse E

Valto is ook na vier ronden nog ongeslagen. De Lierse ploeg won op eigen sportpark met 16-14 van IJsselvogels. Valto staat nu gedeeld tweede met Vriendenschaar. Beide ploegen hebben één punt achterstand op koploper Korbatjo.

Tweede klasse G

ONDO en CKC Maassluis hebben in de vierde speelronden beide een overwinning behaald. Koploper ONDO won op het Julianasportpark met 14-7 van Vriendenschaar. ONDO heeft nu drie punten voorsprong op runner-up Viking.

CKC Maassluis behaalde de tweede uitoverwinning uit drie wedstrijden. Door een 16-12 overwinning op Animo revancheerde de ploeg zich van de nederlaag van vorige week tegen ONDO. CKC Maassluis staat nu derde met vier punten achterstand op ONDO.

Tweede klasse H

Dijkvogels is de ongeslagen status op eigen veld kwijtgeraakt. ONDO uit Middelburg was aan het Nollaantje duidelijk te sterk. Na een 6-4 achterstand bij rust verloor Dijkvogels met 14-9.

Tweede klasse I

ODO heeft de tweede overwinning op rij behaald. Na de overwinning op PSV won de Maaslandse ploeg op sportpark De Commandeur met 8-7. ODO sleepte deze zege in de slotfase uit het vuur. ODO staat nu derde met vier punten achterstand op koploper Merwede.