Archief

Overige sporten: Salamanders spelen gelijk

Rugby

Ereklasse

Rugbyclub The Hookers heeft het eerste punt van het seizoen binnen. In Den Haag speelde de Hoekse ploeg een geode wedstrijd tegen Haagse RC, maar verloor uiteindelijk met 25-18. De Hoekse ploeg staat tiende van de twaalf ploegen.

Tafeltennis

2e divisie D

Salamanders is na twee wedstrijden nog steeds ongeslagen. De Wateringse ploeg speelde in en tegen Sittard met 5-5 gelijk. Vorige week opende Salamanders met een 10-0 overwinning. Jamshid Seding bleef ook in dit duel ongeslagen en heeft nu zes partijen gewonnen uit zes beurten.

3e divisie F

De reserves van Salamanders heeft revanche genomen op de verloren openingswedstrijd van het seizoen. Tegen De Sprint won de Wateringse ploeg met 6-4.

3e divisie D

Smash blijft ook na de tweede wedstrijd koploper. In de Rinus Nederpelzaal won de Monsterse formatie met 8-2 van de reserves van VTN.

Volleybal

Heren

Tweede divisie C


VELO is de competitie met een nederlaag begonnen. De Wateringse equipe verloor van de reserves van CITO. CITO won de eerste drie sets en de laatste set werd gewonnen door VELO.

Eerste klasse F

PQV Pijl Solutions verloor van het vierde team van Inter Rijswijk. Het werd een 3-1 nederlaag. Alleen de tweede set werd gewonnen. Monza won na een spannende vijfsetter van het vierde team van Leython DC. Monza won de eerste twee sets, verloor daarna twee sets, maar kon uiteindelijk toch de laatste set met 15-11 winnend afsluiten.

Dames

Promotieklasse C


VELO heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Bij de reserves van Thor werd met 3-1 gewonnen. De Wateringse ploeg won de eerste twee sets, verloor de derde en wist de vierde set toch ruimschoots te winnen.

Tweede klasse K

PQV Pijl Solutions opende het seizoen met een nederlaag. Het vierde team van Kratos'08 won met 3-2. Nadat de eerste twee sets verloren waren, won de Westlandse ploeg de derde en vierde set. De beslissende vijfde set met 15-9 verloren.

Monza verloor met 3-1 van het vierde team van VV Haaglanden. De eerste drie sets gingen naar Haaglanden, alleen de vierde set wist Monza te winnen.