Zaalhandbal: VELO verliest van titelkandidaat

Veneco/VELO heeft de uitbeurt tegen Targos/BEVO verloren. In sporthal De Heuf in Panningen won titelkandidaat BEVO met duidelijk verschil van de Westlandse promovendus. In de eerste helft kon VELO nog aardig meekomen in de wedstrijd die geleid werd door het scheidsrechterskoppel Van Dijk/Schippers. De ruststand was 12-9 in het voordeel van BEVO.

In de tweede helft schakelde de thuisploeg een tandje bij en won uiteindelijk met 28-18. Bij VELO scoorde Michelle van der Knaap was het meest productiefst bij VELO met vier treffers, die allen gescoord werden uit een strafworp.

De reserves van Koornneef Werving& Selectie/Quintus hebben aan de tweede wedstrijd van het seizoen een punt overgehouden. In een spannende, sportieve en soms harde wedstrijd deden Quintus en de reserves van Fiqas/Aalsmeer niet voor elkaar onder. In de Van der Voorthal was zowel de ruststand als de eindstand gelijk. Na de eerste helft stond een 15-15 score op het scorebord. De eindstand was 27-27. Voor Quintus was dit het eerste punt van het seizoen. Collin de Vette en Rick van Ravensteyn werden beiden met negen treffers topscorers.