Vechtpartij na wedstrijd KMD-Duindorp

Direct na afloop van de voetbalwedstrijd KMD-Duindorp is zaterdagmiddag een vechtpartij ontstaan. Daarbij werden zelfs tafels en stoelen ingezet. KMD-speler Rob Vrijmoed liep een hoofdwond op. Circa twintig politieagenten werden naar het sportpark aan de Heulweg in Wateringen gestuurd.

Duindorp had aanvankelijk een voorsprong van 0-2 opgebouwd. Nadat KMD op 1-2 was gekomen, viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de gelijkmaker.

Daarna volgde de blessuretijd. Doordat de scheidsrechter bij elk oponthoud zijn klokje indrukte, duurde de blessuretijd erg lang. Na zo'n negen minuten werd de 3-2 voor KMD gescoord.

Bij het verlaten van het veld na het eindsignaal van de scheidsrechter werd er vanuit het publiek een opmerking gemaakt, die de keeper van Duindorp in woede deed ontsteken. Het gevolg was een vechtpartij, waaraan meerdere mensen deelnamen.