Zaterdagvoetbal: zeperd voor Excelsior Maassluis

Topklasse

Ondanks de opsteker in het KNVB Bekertoernooi door winst op FC Lienden wist Excelsior Maassluis deze lijn niet door te trekken in de competitie. Aan de Lavendelstraat verloren de tricolores terecht van promovendus Sparta Nijkerk. De bezoekers hadden voor rust al een 2-0 voorsprong te pakken. Na de pauze verdubbelde Sparta Nijkerk de score en won met 4-0. Sefa Kurt kreeg in de 77ste minuut bij een 4-0 achterstand een rode kaart. Door deze nederlaag is Excelsior Maassluis hekkensluiter en heeft het na twee wedstrijden het net nog niet weten te bollen.

Bekervoetbal

In de groepsfase van het bekertoernooi zijn Verburch en KMD als enige regioploegen door in het bekertoernooi.

FC 's-Gravenzande, Naaldwijk, VDL en de reserves van Excelsior Maassluis zijn afhankelijk van wedstrijden die morgen (zondag) worden gespeeld.