WOS
Archief

WOS Plein int 145.000 euro voor Beukenrode

Hospice Beukenrode kan 145.309,45 euro bijschrijven op zijn rekening. Dat is het bedrag dat afgelopen week is ingezameld op het WOS Plein. Nadat zaterdagmiddag een opbrengst van 85.309,45 euro bekend was gemaakt, kwamen vertegenwoordigers van Team Westland (Alpe d'HuZes) ten tonele. Die vulden de opbrengst met drie keer 20.000 euro aan.

Sinds woensdagmorgen is WOS Radio actief vanuit het Naaldwijkse winkelcentrum De Tuinen, om aandacht te vragen voor het hospice. Beukenrode, een huis waarin regiogenoten in een liefdevolle omgeving hun laatste levensfase kunnen doorbrengen, heeft jaarlijks 40.000 euro extra nodig om rond te komen. Op het WOS Plein werden bezoekers daarom gevraagd een donatie te doen of zelfs 'Vriend van Beukenrode' te worden.

Het WOS Plein wordt jaarlijks gehouden, met telkens de focus op een of meer goede doelen. Ook dit jaar waren er optredende artiesten en kon er worden deelgenomen aan diverse activiteiten. Zaterdagmiddag zong het Westlands Mannenkoor. Het WOS Plein is er nog tot zondagmiddag 17.00 uur.