WOS
Archief

Restaurant Pijletuinenhof blijft dicht

De restauratieruimte van de Pijletuinenhof zal niet meer in gebruik genomen kunnen worden. Het gebouw is onveilig en de installaties zijn verouderd en buiten gebruik gesteld. Dat zegt het college van B en W van Westland in antwoord op vragen van de fractie Westland Verstandig.

De bewoners van de Pijletuinenhof zijn enkele maanden geleden verhuisd naar het Woerdblokeiland. Hierdoor raakten de bewoners van de aanleunwoningen hun nabije eet- en recreatiegelegenheid kwijt. Westland Verstandig had gevraagd, of het college van B en W wilde bemiddelen om het restaurant door middel van zelfwerkzaamheid weer te kunnen gaan gebruiken. Eigenaar Careyn ziet daar geen mogelijkheid voor.

De actuele situatie is, dat menig bewoner van de aanleunwoningen van de Pijletuinenhof en de Hof van Heden inmiddels gebruik maakt van het aanbod in het Woerdblok. Bij navraag is men niet ontevreden over het aanbod, noch over het vervoer met de Plusbus naar het Woerdblok, aldus B en W. Het gaat daarbij om een initiatief van de organisaties Vitis en Middin.

Categorieen:
WestlandAlgemeen