WOS
Archief

Ondergrondse containers onder handen

De gemeente Westland gaat in september in drie kernen aan de slag met ondergrondse containers. Zo worden in 's-Gravenzande, Naaldwijk en Kwintsheul op tien locaties dergelijke containers voor glas, textiel en kunststof vervangen, uitgebreid of geplaatst.

Het gaat in 's-Gravenzande om locaties aan de Marnixstraat, Prinses Beatrixstraat, Topaas, Dingemans van de Kasteeleplein, Hagemanstraat, Leeuweriklaan, Lijsterbesstraat en Berkenstraat; in Naaldwijk om de Sint Martinusstraat en in Kwintsheul om de Kieviet.

De ondergrondse containers aan de Oudelandstraat in 's-Gravenzande zullen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen ondergrondse containers voor glas, kunststof en textiel op de parkeerplaats van Albert Heijn aan de Berkenstraat. In de Sint Martinusstraat in Naaldwijk wordt tegelijk met de plaatsing van de ondergrondse containers een aantal parkeerplaatsen aangelegd.Wanneer er wordt gewerkt aan een locatie, dan kan daar tijdelijk (circa een week) het glas, kunststof of textiel niet worden ingeleverd. Omwonenden hebben hierover al eerder een brief ontvangen.