WOS
Archief

Poeldijker gearresteerd na wilde achtervolging

Een 24-jarige man uit Poeldijk is dinsdag na een wilde achtervolging door Den Haag in de boeien geslagen. De auto waarin hij zat, was na het tanken weggereden zonder te betalen. De Poeldijker was de bijrijder in de auto; naar de bestuurder is de politie nog op zoek.

Toen de agenten de auto na een melding in het vizier kregen, maanden ze de chauffeur tot stoppen. In plaats van daarop te reageren, werd het gaspedaal ingedrukt. Er werd onder meer tegen het verkeer in gereden. Op het laatst ramde de auto een politievoertuig, waarna de auto tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De Poeldijker kon worden aangehouden, maar de bestuurder nam de benen. Hij werd ondanks de inzet van een helikopter en speurhonden niet gevonden.

De bestuurder is een man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is 1,75 meter lang en heeft een mager postuur, donker opgeschoren haar en een opvallend grote neus. Ten tijde van de achtervolging droeg hij een grijze trui, een lichtblauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. Wie informatie heeft, wordt gevraagd de politie te bellen.

Categorieen:
PoeldijkAlgemeen