WOS
Archief

Diverse aanhoudingen door politie Westland

Agenten van politiebureau Westland/Midden-Delfland hebben in de nacht van zaterdag op zondag meerdere personen aangehouden.

Tegen vier uur in de ochtend werd op de Oranjelaan in Den Hoorn een 40-jarige Delftenaar opgepakt. De man was in het bezit van inbrekerswerktuigen en verdovende middelen. Hem is een boete van 450 euro opgelegd.

Verder meldt de politie de aanhouding van vier fietsendieven. Zij hadden een zwarte opoefiets en een blauwe herenfiets weggenomen, vermoedelijk in Naaldwijk of naaste omgeving. De politie roept de eigenaren op zich te melden. Het viertal, afkomstig uit Litouwen, wacht maandag een zogeheten supersnelrechtzitting, zo heeft de officier van justitie besloten.

Aan de Boskamp in Maasland kwamen agenten poolshoogte nemen naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast. Dat leidde om 8.25 uur tot de aanhouding van een 31-jarige kraakster uit Voorschoten wegens een openstaande boete.Eerder dit weekeinde werden in Maasland twee jongens uit Schiedam aangehouden, die in het bezit waren van een gestolen scooter. Beide jongens moeten voor de rechter verschijnen.