WOS
Archief

Diefstal snackwagen op film vastgelegd

Beelden van een bewakingscamera laten het onmiskenbaar zien: de snackwagen van Cornelis en Jet Harteveld uit Maassluis is gestolen. De beelden tonen hoe de wagen zaterdagavond laat wordt weggenomen en hard voorbij raast. Degene achter het stuur is echter onherkenbaar.

Nog steeds is het wit/roze voertuig van acht meter spoorloos. Hij stond gestald bij het bedrijfspand van de Hartevelden op de Zwarte Zee. De beelden zijn van de bewakingscamera van buren.

De snackwagen is voor zover bekend voor het laatst gezien in de omgeving van Antwerpen. Dochter Fran├žoise Harteveld meldt op Facebook dat ze daarover is gebeld door vakantiegangers uit Maassluis. De familie hoopt dat andere vakantiegangers, of wellicht onze zuiderburen, tips kunnen geven over waar het voertuig heen is gegaan.

De politie zoekt nog steeds tipgevers. Indien zij de bus met kenteken VF-05-TJ hebben gezien, worden ze gevraagd 0900-8844 te bellen. De familie Harteveld houdt er overigens rekening mee dat de snackwagen inmiddels overgespoten zou kunnen zijn.

Categorieen:
MaassluisAlgemeen