Archief

Westlandlied heet 'Jij Past Bij Mij'

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de radiostudio van WOS Media is vrijdagochtend het nieuwe Westlandlied ten doop gehouden. Het is getiteld 'Jij Past Bij Mij'. Burgemeester Van der Tak

Het lied is geschreven ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de gemeente Westland. Het was eerder dit jaar de winnende inzending voor 'Het Beste Idee van Westland'.



De tekst is geschreven door theatermaker Aart van den Berg, de melodie door Martin Verheesen, muziekdocent van het ISW. De coupletten zijn gezongen door Maghen Hilgersum, onder meer bekend van The Voice of Holland, en musicalster René van Kooten. Bij de refreinen kregen zij ondersteuning van de Westlandse koren 4Fun en Flower Sound.

Zowel op WOS TV als op de website van de gemeente Westland is de bij het lied gemaakte videoclip te zien. Het nummer is vanaf 10.00 uur ook te downloaden via www.westland10jaar.nl.

'Jij Past Bij Mij' zal ook worden uitgevoerd tijdens de viering van tien jaar Westland en dan met name op vrijdag 18 juni a.s.

Categorieen:
Westland Algemeen