Archief

Duel Oud HVC '10-Oud Feyenoord succes

Enkele honderden bezoekers hebben zaterdagmiddag genoten van het duel tussen Oud HVC '10 en Oud Feyenoord. Het duel werd gespeeld in het kader van het jubileum van Hoek van Holland. "De Hoek" bestaat in 2014 150 jaar en het behoort 100 jaar tot de gemeente Rotterdam. De uitslag was natuurlijk niet van belang, maar de supporters waren getuige van het feit dat de goede techniek bij de meeste spelers nog zeker aanwezig was.

De stemming op De Rondgang was extra goed omdat deze wedstrijd werd gespeeld nadat het huidige eerste team van HVC '10 de volgende ronde van de nacompetitie had bereikt.

De selectie van Oud Feyenoord speelt al jaren wedstrijden door bijna het hele land tegen diverse clubs en gelegenheidselftallen op allerlei niveaus. Oud Feyenoord is een team dat zich onlangs heeft versterkt met een aantal van de jongere generatie, zoals Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Jean-Paul van Gastel en Gaston Taumen. De groep waar uit gekozen wordt bestaat uit ruim 30 spelers. In Hoek van Holland waren o.a. Peter Houtman, Patrick Paauwe en Ben Wijnstekers van de partij.