Geen medaille zeilster Van Veen in Medemblik

tDe Naaldwijkse Anneloes van Veen en haar zeilpartner Afrodite Kyranakou zijn bij de Eurosaf Champions Cup in Medemblik net buiten de medailles gevallen in de 470-klasse.

Haar landgenoten Michelle Broekhuizen en Marieke Jongens domineerden in de 470-klasse. Het Nederlandse duo, dat de eerste vier wedstrijden won, finishte op de slotdag van de Delta Lloyd Regatta weliswaar als vierde in de medalrace, maar kon zich dat gemakkelijk permitteren.

De Zwitserse vrouwen Linda Fahrni en Maja Siegenthaler eindigden als tweede vóór de Britsen Anna Burnet en Flora Stewart, die zaterdag zegevierden en daarmee Afrodite Kyranakou en Anneloes van Veen het brons afpakten. De Westlandse kende verder een prima week in Noord-Holland, dagenlang stond het duo tweede in het klassement.