Archief

No Surrender niet meer in Westland

De ongerustheid veroorzakende trailer van motorclub No Surrender staat niet langer in Monster. "De auto wordt gevolgd, maar niet meer door de politie Westland", verklaarde burgemeester Van der Tak donderdagavond in een commissievergadering van de gemeenteraad.

De mogelijke vestiging van No Surrender was op de agenda gezet door de fractie van GemeenteBelang Westland, die was geconfronteerd met veel onrust bij omwonenden van de Vlotlaan in Monster. De eigenaar van het terrein waarop de trailer stond, verklaarde dat het louter ging om het uitvoeren van een vernieuwing van het interieur.

Het vertrek van die trailer wil overigens niet zeggen, dat de kou helemaal van de lucht is. Er zijn nog twee andere locaties in het Westland die in de gaten worden gehouden wegens mogelijke vestiging van een andere motorclub.

Van der Tak legde uit, dat er bij de grote bekende motorclubs sprake is van een opsplitsingsproces, waarbij naar onderkomens gezocht wordt in garageboxen en leegstaande hallen. "En dan moet je ongelooflijk opletten", aldus de burgemeester.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen