Archief

Nog geen spoor van 'gestolen' puppy

Baasje Jesse Lamers heeft nog steeds geen idee waar zijn puppy Kay Kay is. Het hondje uit Honselersdijk raakte begin mei spoorloos. Jesse denkt dat het beest is gestolen.

Op de dag van de vermissing is het baasje een grote zoekactie gestart. Met flyers werd opgeroepen uit te kijken naar Kay Kay. Ook speurhonden hebben gezocht. Opmerkelijk is, dat het spoor van de pup stopt in de tuin van het baasje. En dus denkt Jesse dat het beestje door iemand is opgepakt een meegenomen.

Kay Kay is een Akita pup, een ras wat weinig voorkomt in Nederland en daardoor erg geliefd is. De hondjes hebben een soort berenvacht met krulstaart. Kaykay is nog geen halve meter groot.

Af en toe krijgt Jesse meldingen dat Kay Kay ergens is gezien. Deze meldingen worden serieus genomen, maar hebben nog geen resultaat opgeleverd. De politie heeft op de 'plaats delict' onderzoek gedaan. Zij kunnen niet uitsluiten dat het beest gestolen is, maar kunnen ook niet uitsluiten dat het hondje zelf is weggelopen. Mensen die denken het beestje te zien, kunnen zich melden. Op Facebook bijvoorbeeld.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen