Archief

Stuntelende dieven in WOS Alert

In de nieuwe aflevering van het opsporingsprogramma WOS Alert is te zien hoe twee stuntelende dieven inbreken in een café in De Lier. Ze weten op de vroege ochtend van 26 april de deur te forceren van de bovenverdieping van het café. Bij het openbreken van de deur, schiet deze keihard tegen het hoofd van een van de mannen. Ondanks dit stuntelen, weten de twee er met de kassalade vandoor te gaan.

In de aflevering worden nog twee andere zaken behandeld. Allereerst is dat een insluiping in de bedrijfskantine van een rozenbedrijf aan de Herenlaan in Maasland. Twee jongens stoppen er met hun fiets en nemen persoonlijke spullen mee. Ook worden beelden getoond van een vrouw die 1.250 euro pint met een gestolen pinpas. Een oudere vrouw is de dupe.

Deze aflevering van WOS Alert is nu te zien op WOS TV, niet alleen via de kabel maar ook via internet (www.wos.nl zowel live als via 'Uitzending Gemist') . Wie de daders herkent of tips heeft, wordt gevraagd de politie te bellen op het nummer 070-4241500. Anoniem tips doorgeven kan op het nummer 0800-7000.

Categorieen:
De Lier Maasland Algemeen