Archief

Afscheidswedstrijd voor Rikkert Suijkerland

Rikkert Suijkerland, de inmiddels gestopte badmintonner van Van Zundert/VELO, krijgt van zijn club een waardig afscheid in de vorm van een wedstrijd tegen oud-gedienden in de eigen VELO-hal. De Westlander gaf begin februari aan zijn laatste seizoen bij VELO te beleven en speelde tijdens de gewonnen finale tegen Dekker Almere, waarbij de Wateringers de tiende landstitel veroverde, zijn laatste wedstrijd.

Op 7 juni speelt Suijkerland een wedstrijd tegen 'VELO All Stars', bestaande uit Gerben Bruijstens, Remco Muyris, Jürgen Wouters, Edwin Ekiring, Dennis van Daalen de Jel, Ginny Severien, Nining Kustyaningsih, Veerle Wijers en Elize van 't Riet. Dat team staat onder leiding van Ton Velberg, Dennis Tjin Asjoe en Edward van den Heuvel, allen oud-trainers van de Wateringse eredivisionist.

Aan zijn eigen zijde vindt de 30-jarige Wateringer Jim Middelburg, Russell Muns, Lisa Malaihollo, Myke Halkema en Wendy Slaats met de coaches Ciraar Slaats en Erwin Latuheru.

Naast de genoemde wedstrijd zullen ook burgemeester Van der Tak en wethouder El Mokaddem de confrontatie aangaan met het duo Suijkerland/Malaihollo. Alle partijen staan onder leiding van scheidsrechter Freek Cox.

Hoewel Suijkerland gestopt is bij het vlaggenschip van VELO, blijft hij spelen voor de club, zij het in een lager geklasseerd team.