Archief

Zondagvoetbal: VELO laat nacompetitie uit handen glippen

Hoofdklasse A

Westlandia heeft het reguliere seizoen afgesloten met een ruime overwinning op Quick. In Den Haag won de Naaldwijkse ploeg met 5-1. In de nacompetitie opent Westlandia volgende week met een uitbeurt tegen De Zouaven. De andere tegenstander is Edo.

Eerste klasse B

VELO had het ticket voor de nacompetitie voor het grijpen, eventueel was een beslissingswedstrijd voor de titel aanwezig. Tegen IJVV de Zwervers was een overwinning nodig, maar na 90 minuten spelen stond een 2-1 zege op het bord voor IJVV de Zwervers. Door deze nederlaag greep VELO naast alle prijzen en is het einde seizoen. VELO eindigt als derde op de ranglijst.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft de competitie afgesloten met een overwinning. In Loosduinen won Schipluiden van GDA, dat al zeker was van de derde periode. Het werd 2-1 waardoor de ploeg uit Midden-Delfland als zesde op de ranglijst.

Derde klasse A

De vraag is of Den Hoorn na een wisselvallige tweede seizoenshelft klaar is voor de nacompetitie. Volgende week zal het antwoord komen in de eerste wedstrijd tegen RVC'33. De competitie sloot Den Hoorn af met een 3-0 nederlaag tegen MMO.

Verburch nam met een overwinning afscheid van het zondagvoetbal en zal zich vanaf komend seizoen alleen prestatief richten op de zaterdag. Aan de Arckelweg won Verburch met 5-3 van SEP.

Karakteristieken:



Quick - Westlandia 1-5 (1-1)


Marcel de Bruijn (4), Anwar Beeldstroo

Westlandia was al zeker van nacompetitie



cvv Zwervers - Velo 2-1 (0-1)

Joery Verbeek

VELO plaatst zich niet voor nacompetitie



GDA - Schipluiden 1-2 (1-0)

Thom van Mil, Sjoerd Boks

Den Hoorn - MMO 0-3 (0-2)

Den Hoorn was al zeker van de nacompetitie

Verburch - SEP 5-2 (2-1)

Jordy Zwinkels (2), Nick van Zijl, Beau van Bergenhenegouwen, Joost Zwinkels

Allerlaatste duel in zondagcompetitie, Verburch was al gegedrageerd