Archief

Jandino komend seizoen in De Naald

Cabaretier en televisiemaker Jandino Asporaat staat komend seizoen op het toneel van WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Dat meldt directeur Nico Baars. Hij doet, met de presentatie van de nieuwe theaterbrochure op 15 mei in aantocht, enkele nieuwe namen uit de doeken.

Eerder maakte Baars al bekend, dat cabaretiers Ronald Goedemondt, Veldhuis & Kemper, Youp van 't Hek en Marc-Marie Huijbregts Naaldwijk aandoen. Na jarenlange afwezigheid in De Naald keert ook de groep Niet Uit Het Raam (NUHR) weer terug. Daarnaast treden Tineke Schouten en Karin Bloemen komend seizoen op.

Baars is er verder trots op, dat hij gitarist en componist Harry Sacksioni heeft kunnen vastleggen. Een andere bijzondere muziekvoorstelling is die ter gelegenheid van het jaar waar in Elvis 80 zou zijn geworden. Het meest kijkt de theaterdirecteur uit naar de solovoorstellingen in oktober en november van de Vlaamse broers Waschaerts, als duo bekend als Kommil Foo. Beiden vullen hun voorstelling met muziek en verhalen, maar na 25 jaar samenwerking afzonderlijk van elkaar. Volgens Baars gaan dat "de twee mooiste avonden van het seizoen" worden.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen