Archief

Zondagvoetbal: degradatie Verburch

Hoofdklasse A

Westlandia heeft de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie winnend weten af te sluiten. De Naaldwijkers wonnen met 4-1 van De Zouaven.

Eerste klasse B

VELO heeft nog een kans op het kampioenschap. Zowel koploper Magreb'90 en VELO wonnen hun voorlaatste duel. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt met nog een speelronde te gaan drie punten. Het hoogst haalbare voor VELO is een barrage om het kampioenschap. Daarnaast heeft VELO kans om de nacompetitie te halen door de derde periodetitel in de wacht te slepen. VELO moet volgende week winnen van cvv Zwervers. Bij een ander resultaat is de ploeg afhankelijk van de achtervolgers. VELO won op eigen veld met 7-1 van Nieuwkoop.

Tweede klasse C

Schipluiden heeft de laatste thuiswedstrijd van de competitie verloren. Op sportpark Keenenburg vertrok VUC met een 3-1 overwinning naar Den Haag terug. Voor Schipluiden geldt dat de ploeg veilig is en de laatste wedstrijd vrijuit kan spelen. Schipluiden heeft geen nacompetitie gehaald.

Derde klasse A

Het doek is voor Verburch gevallen. In de voorlaatste speelronde verloor de Poeldijkse ploeg met 3-2 van SJZ. Verburch neemt met een degradatie afscheid van het zondagamateurvoetbal voor standaardteams.

Den Hoorn leed een grote nederlaag bij Meerburg. Het werd 7-3 voor de thuisploeg. Voor Den Hoorn betekende dit de meeste tegentreffers in een competitiewedstrijd tijdens dit seizoen.

Karakteristieken

Westlandia - De Zouaven 4-1 (2-0)

Jeroen Spruijt, Marcel de Bruijn, Robin Faber, Angelo Groen

Velo - Nieuwkoop 7-1 (3-0)

Gerben Koop (3), Barry Verbaan,Youri Verbeek(2), eigen doelpunt speler Nieuwkoop

Schipluiden - VUC 1-3 (0-3)

Twan Knijnenburg

Meerburg - De Hoorn 7-3 (1-2)

Bas de Joode, Darby Macareg, Michael Righarts

SJZ - Verburch 3-2 (0-1)

Jordy Zwinkels, Sander van der Burg

Verburch gedegradeerd, maar speelt komend seizoen toch geen zondagvoetbal meer.

Categorieen:
Poeldijk Algemeen