Archief

Eerste namen voor Waterpop

De eerste artiesten van de komende editie van Waterpop zijn zondag bekendgemaakt. Op zaterdag 9 augustus zullen onder meer Great Minds, Yes Sir Boss en Wooden Saints hun opwachting maken in het Wateringse Hofpark.

Great Minds

Hiphoppers Sticks, Jiggy Dje, Winne en producer Dr. Moon hebben hun krachten gebundeld tot de supergroep Great Minds. Het vorig jaar uitgekomen debuutalbum is door critici bestempeld tot hiphopalbum van het jaar.

Yes Sir Boss (UK)

Deze zeskoppige formatie uit het Britse Bristol speelt pop-ska-muziek. In Engeland hebben ze Will and the People in hun voorprogramma gehad en ze hebben als eerste getekend bij het platenlabel van Joss Stone.

Heymoonshaker (UK)

Dit duo vormt een mix van blues en beatboxing. Heymoonshaker bestaat uit twee voormalig straatmuzikanten, die momenteel door heel Europa touren.

Wooden Saints

Wie zin heeft in folkerige indiepop, heeft zin om te luisteren naar Wooden Saints, aldus de organisatie van Waterpop. De band bestaat uit tien muzikanten, die wellicht bij bezoekers bekend zijn uit andere bands.

Bells of Youth

Bells of Youth bestaat uit vijf langharige dames, die met een gitaar in de hand liedjes zingen. Hun talenten zijn ook 3FM opgevallen: Bells of Youth is in maart bekroond tot Serious Talent.

Apneu

Waterpop is Waterpop niet zonder vuige garagerock. De Amsterdamse mannen van Apneu brengen hun rammelnummers, die niet langer dan twee minuten duren, met een opvallend vrolijk randje.

Het gratis toegankelijke Waterpop vindt dit jaar voor de 37e keer plaats.

Categorieen:
Wateringen Algemeen