Archief

Westland Verstandig verontwaardigd

Westland Verstandig heeft met verontwaardiging gereageerd op de beslissing dat de fractie niet wordt betrokken in de tweede ronde van het coalitieproces in de gemeente Westland. Fractievoorzitter Duijsens is verbijsterd, dat zijn partij "als de grote winnaar van de verkiezingen" nu buitenspel wordt gezet.

Westland Verstandig heeft aan de informateurs kenbaar gemaakt, dat eerst de gemeenteaccountant om advies moet worden gevraagd over de financiƫle situatie van de gemeente Westland. Daarna zou bekeken moeten worden of andere politieke partijen in dat advies aanleiding zien "het domme, geldverslindende plan voor de bouw van twee nieuwe gemeentehuizen in te trekken".

"Blijkbaar wil het CDA en wellicht ook de andere partijen de bouw van twee nieuwe gemeentehuizen doordrukken. Op de verkiezingsavond maakte de toen nog leider van CDA dat al duidelijk", aldus Duijsens, die daarbij doelt op uitspraken van lijsttrekker Karin Zwinkels. "Wij zullen als oppositiepartij het burgerbelang boven gemeentebelang blijven stellen", betoogt Duijsens.

Categorieen:
Westland Algemeen