Archief

Overige sporten: zeldzaam gelijkspel The Hookers

Dammen

De Westlandse Damcombinatie heeft de competitie afgesloten met wederom een nederlaag. De Westlandse formatie verloor van de reserves van SNA. In De Lier wonnen de bezoekers met 8-12. De Westlandse Damcombinatie sluit het seizoen in de eerste klasse B af als hekkensluiter met elf nederlagen.

Rugby

RC The Hookers heeft voor het eerst in de competitie, zowel eerste fase als degradatiepoule, gelijk gespeeld. Op sportpark De Bokkeduinen in Amersfoort eindigde het treffen tegen RC Eemland in 19-19. RC Eemland behield de leiding in de National Plate. De Hoekse ploeg liep verder weg van de gevarenzone.

Basketbal

Dames , promotiedivisie

Green Eagles heeft een nederlaag geleden in en tegen Hoofddorp. Het duel in de onderste regionen van de promotiedivisie eindigde na een spannende wedstrijd in een 53-52 overwinning voor BV Hoofddorp.

Heren

Westland Stars heeft een reglementaire 20-0 nederlaag aan de broek gekregen van de Nederlandse Basketbal Bond. De 's-Gravenzandse ploeg kwam niet opdagen bij de uitwedstrijd tegen SBU. Westland Stars wist niet dat deze wedstrijd gespeeld zou gaan worden aangezien men geen informatie ontvangen had. De Westlandse club gaat in beroep tegen de beslissing van de bond.

Categorieen:
De Lier Westland Algemeen