Mylène de Zoete haalt brons op NK baanwielrennen

Mylène de Zoete, rijdend voor Westland Wil Vooruit, heeft zaterdag de bronzen medaille behaald op het onderdeel 200 meter sprint bij het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen in Apeldoorn.

De 14-jarige Naaldwijkse behaalde deze titel in de categorie nieuwelingen meisjes. Eerder dit jaar veroverde De Zoete bij het NK op de weg al zilver. Amber van der Hulst, ook lid van WWV, kwam als vijfde op de uitslagenlijst voor.

Martijn Knoppert, eveneens in Westland woonachtig, eindigde bij de nieuwelingen jongens als vijfde op de scratch. Op hetzelfde onderdeel finishte Wateringer Jesper Asselman bij de elite-renners als zevende. Judith Bloem, oorspronkelijk woonachtig in Kwintsheul, eindigde op de individuele achtervolging bij de elite vrouwen als vierde en laatste.