Archief

Karssen roept op tot saamhorigheid

Burgemeester Karssen van Maassluis heeft dinsdagavond in zijn toespraak bij het Kerstnachtzingen op de Markt opgeroepen tot saamhorigheid. Hij wees op de huidige economische omstandigheden. "Laten wij in 2014 goed voor elkaar zorgen, voor de ouderen: want die hebben het verdiend, voor de kinderen: die ons zijn toevertrouwd, voor de zwakken: want die hebben hulp nodig", sprak hij.

In zijn toespraak haalde Karssen organisaties aan die klaar staan voor een ander, zoals de voedselbank en stichtingen, kerken en moskeeën. Hij riep de inwoners op om in gesprek te gaan met anderen, zodat los van geloof of afkomst blijkt wat de overeenkomsten zijn in de zaken die we het meest vinden doen tellen: partner, kinderen, familie en gezondheid.

Karssen blikte ook even vooruit naar volgend jaar. "2014 wordt voor ons allemaal een bijzonder jaar omdat wij de 400ste verjaardag van Maassluis gaan vieren. Het wordt een feest voor jong en oud, iedereen kan meedoen." De burgemeester sloot of met iedereen een vrolijk en veilig Oud en Nieuw te wensen, en een voorspoedig en gezond 2014.

Categorieen:
Maassluis Algemeen