Zaalhandbal heren: DIOS naar regiofinale

DIOS heeft zich geplaatst voor de regiofinale van het bekertoernooi. De winnaar van de finale plaatst zich voor de achtste finales van het landelijk bekertoernooi. In sporthal Loosduinen in Den Haag versloeg de eerstedivisionist WHC, dat uitkomt in de Tweede divisie. DIOS leidde halverwege met 11-9. Aan het eind van de wedstrijd was de marge verdubbeld. DIOS won met 24-20. Frank Snelder was het meest succesvol. Hij schoot negen keer raak.

De verrassing kwam uit Leidschendam. Het in de hoofdklasse uitkomende EHC stootte de reserves van Quintus uit het bekerduel. In sporthal De Fluit keek de Heulse ploeg na de eerste helft tegen een 12-10 achterstand aan. Na de pauze probeerde Quintus het wel, maar er lukte weinig bij de eerstedivisionist. EHC won uiteindelijk met 26-21. Stephan van Meteren en Max de maat waren met vijf treffers het meest succesvol.