Archief

Zondagvoetbal: Westlandia verrast koploper

Hoofdklasse A

Westlandia heeft op sportpark De Hoge Bomen de goede reeks van de afgelopen weken voortgezet. De Naaldwijkse ploeg versloeg koploper Quick met 4-2 en dat was de vierde overwinning op rij. Westlandia staat op een vijfde plaats en heeft vier punten achterstand op koploepr Koninklijke HFC.

Eerste klasse B

VELO is voor de derde keer op rij ongeslagen gebleven. Na het gelijk spel tegen TOGB volgde een overwinning op Nieuwkoop. Aan de Noordweg volgde een overwinning op cvv Zwervers. VELO is inmiddels te vinden op een vierde plaats.

Tweede klasse C

Schipluiden behaalde voor de tweede keer op rij een gelijkspel. Na de puntendeling tegen VUC volgde een gelijkspel tegen GDA. Op sportpark Keenenburg eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Schipluiden sluit het competitiejaar aanstaande zondag af met het uitduel tegen Voorschoten'97. Bij winst stijgt Schipluiden van de achtste naar de zesde plaats. Bij een gelijkspel of nederlaag blijft de club achtste staan.

Derde klasse A

Den Hoorn is het spoor volledig bijster. De voormalige koploper verloor met maar liefst 5-1 bij MMO. Het was pas de tweede nederlaag van het seizoen. De eerste nederlaag was tegen Oliveo (0-4). Na deze wedstrijd kwam de klad er in. Van de volgende zes wedstrijden wist de ploeg een keer tot winst te komen, volgden vier puntendelingen en verloor het een keer. De achterstand op koploper FC Lisse bedraagt zes punten.

Verburch heeft de rode lantaarn weer overgenomen van DHL. De Poeldijkse ploeg kon de overwinning van vorige weeg tegen SJZ geen goed vervolg geven. SEP was in Delft met 2-1 te sterk voor Verburch.

Karakteristieken

Westlandia - Quick 4-2 (1-0)


Nick van Vliet, Danny de Jel, Marcel de Bruijn (2 w.o. 1 penalty)

Velo - cvv Zwervers 3-1 (0-0)

Ivo van Holstein (2), Jeffrey Beukenholdt

Schipluiden - GDA 1-1 (0-1)

Thom van Mil

MMO - Den Hoorn 5-1 (2-0)

Thom van Velsen

Sep - Verburch 2-1 (1-1)

Sander van der Burg