Archief

Overige zaalsporten: verlies Eagles

Basketbal



Dames, eredivisie groep B

De dames van Green Eagles hebben, zoals verwacht, geen enkele rol van betekenis kunnen spelen in het thuisduel tegen De Wit/Grasshoppers. De ploeg van trainer Jeroen Derksen verloor met 35-93 en staat nog steeds op de vierde plaats.

Volleybal

Heren, eerste klasse F

PQV Pijl Solutions heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De fusieclub was in Naaldwijk met 3-1 de meerdere over Kratos '08. Streekgenoot Monza verloor wel, 3-1 tegen de reserves van Delta.

Dames, tweede klasse K

Monza heeft de plaats in de subtop van haar klasse weten te behouden. De Monsterse ploeg versloeg in de uitbeurt Delta 3 met 1-3.

Dammen

Eerste klasse

Westlandse Dam Combinatie blijft laatste in haar poule en degradatie is alleen nog een kwestie van tijd. In De Ark in De Lier was Zaanstreek met 12-8 te sterk. Het was wel de beste uitslag met bordpunten van dit seizoen voor de Westlandse dammers.

Badminton

Eredivisie

Van Zundert/VELO heeft zaterdag de eerste wedstrijd in het dubbele speelweekend gewonnen. Aan de Noordweg in Wateringen werd streekgenoot DKC uit Den Haag met 5-3 verslagen. Een dag later won VELO met 7-1 bij Victoria. De Wateringers blijven tweede op de ranglijst.