Archief

Eitjes: Presentatie DCMR teleurstellend

Wethouder Huub Eitjes van Maassluis is niet tevreden met de presentatie die de milieudienst DCMR maandagavond heeft gegeven tijdens een informatiebijeenkomst voor inwoners. "Het kwam niet uit de verf. Ik vind dat ze een punt hebben laten liggen om het vertrouwen van de inwoners te herwinnen. Overmorgen hebben we een vergadering met de DCMR en kaarten we dit ook aan", zei Eitjes dinsdagavond tijdens de raadsvergadering.



Het onderwerp van de informatieavond was de veiligheid in de industrie. DCMR zou een presentatie geven over het onderzoek dat de Veiligheidsraad had ingesteld naar Odfjell. Kees Pleijsier van het CDA Maassluis gaf aan verbaasd te zijn, dat de presentatie uiteindelijk niet over dat rapport ging en is hier dan ook niet over te spreken. Ook de fracties van VVD en VSP spraken hun teleurstelling uit.



Wethouder Eitjes wees er wel op, dat er voor opgepast moet worden dat "er een etiketje op DCMR wordt geplakt". De milieudienst doet volgens de wethouder veel goede dingen, maar er zijn verbeterpunten. Hij vindt het een goede suggestie van Pleijsier om in de gemeenteraad een thema-avond te houden en de DCMR nogmaals uit te nodigen.

Categorieen:
Maassluis Algemeen