Archief

Zondagvoetbal: eindelijk weer zege Verburch

Hoofdklasse A

Westlandia heeft de derde overwinning op rij geboekt. In Grootebroek versloeg de Naaldwijkse ploeg met een goede teamspirit De Zouaven met 4-1. Door deze zege stijgt Westlandia naar een vijfde plaats op de ranglijst. De Westlandse ploeg sluit het competitiejaar volgende week af tegen koploper Quick.

Eerste klasse B

VELO heeft drie punten overgehouden aan het treffen tegen Nieuwkoop. De hekkensluiter maakte het de Wateringse ploeg zeer moeilijk en leidde zelfs met 2-1. VELO wist toch nog de winst te pakken en stapte met een 3-2 overwinning van het veld. Voor VELO een belangrijke overwinning omdat de voorgaande vier wedstrijden maar één punt opleverde.

Tweede klasse C

Schipluiden leek lange tijd af te stevenen op een overwinning in het uitduel bij VUC. De Haagse ploeg wist toch in de slotfase de gelijkmaker te scoren. Schipluiden behaalde zodoende de tweede puntendeling van het seizoen.

Derde klasse A

Verburch heeft de tweede overwinning van het seizoen behaald. De ploeg moest lang wachten op deze driepunter. De eerste overwinning was in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen DHL. De overwinning tegen SJZ was een rechtstreeks degradatieduel. Verburch rechtte haar rug en won met 3-0 en droeg de rode lantaarn over aan DHL.

Den Hoorn heeft voor de tweede keer op rij niet weten te winnen. De voormalige koploper wist in het thuisduel tegen Meerburg niet verder te komen dan een gelijkspel: 1-1. Doordat FC Lisse wel wist te winnen is het verschil tussen koploper FC Lisse en de achtervolgers Den Hoorn, Meerburg en Full Speed opgelopen tot drie punten.

Karakteristieken



De Zouaven - Westlandia 1-4 (1-3)

Jeroen Spruijt, Steven Olsthoorn (2), Danny de Jel

Rood: Jeroen Spruijt


VUC - Schipluiden 1-1 (0-1)

Thom van Mil


Den Hoorn - Meerburg 1-1 (1-1)

Vincent Plichta


Verburch - SJZ 3-0 (3-0)

Sander van der Burg (na 8 sec.), Xander Damen, Ron Huisman


Nieuwkoop - Velo 2-3 (1-1)

Sven Verbeek, Dirk Lelieveld (2)