Archief

Zaterdagvoetbal: mooie reeks MSV´71 en Quintus

Topklasse

Excelsior Maassluis is bezig een mooie reeks neer te zetten. De tricolors wonnen in en tegen Scheveningen de vijfde wedstrijd op rij en staan nu keurig op een derde plaats. Excelsior Maassluis heeft drie punten achterstand op koploper IJsselmeervogels. Excelsior Maassluis zette Scheveningen met 3-1 aan de kant.

Hoofdklasse B

FC 's-Gravenzande is voor de zesde keer op rij ongeslagen gebleven. De 's-Gravenzandse ploeg won in de onderste regionen met 4-1 van hekkensluiter Oranje Wit en blijft hierdoor in het spoor van de onderste ploegen uit de middenmoot.

Tweede klasse C

HVC'10 gaat in ieder geval als koploper de winterstop in. De Hoekse ploeg won de streekderby tegen Naaldwijk met 4-1. HVC'10 heeft vier punten voorsprong op Be Fair dat volgende week de tegenstander is. Naaldwijk staat op een elfde plaats.

De andere streekderby tussen VDL en sportclub Monster eindigde zoals deze begon: 0-0. Beide ploegen blijven in de middenmoot staan. Lyra beet in Scheveningen in het stof tegen SVC'08. De thuisploeg scoorde voor rust de enige treffer: 1-0. MVV'27 won eenvoudig met 3-0 bij nummer voorlaatst DSVP.

Derde klasse C

De topper tussen Honselersdijk en sv Houtwijk is een prooi geworden voor de Honselse ploeg. In Den Haag won Honselersdijk overtuigend met 2-0 en bracht hierdoor de spanning terug voor zichzelf. Westlandia blijft koploper na de 7-1 zege bij Quick Steps. Sv Houtwijk volgt op vier punten, Honselersdijk heeft zes punten achterstand. Aangetekend moet zijn dat deze ploegen één wedstrijd minder hebben gespeeld dan Westlandia.

KMD blijft samen met Die Haghe in de slipstream meedoen om de prijzen. De Wateringers wonnen vrij eenvoudig van TransvaliaZW: 6-0. KMD staat vijfde met acht punten achterstand op de koploper.

Vierde klasse D

Quintus is bezig aan een mooie reeks. De Heulse ploeg is na de 4-1 overwinning op Verburch al zes wedstrijden ongeslagen. Quintus behaalde de volle mep uit deze duels en blijft hierdoor samen met MSV'71 druk houden op koploper Maasdijk. Quintus heeft één wedstrijd meer gespeeld en heeft twee punten achterstand. Streekgenoot Verburch heeft de afgelopen vijf wedstrijden geen overwinning behaald. Drie keer verloor de Poeldijkse ploeg en speelde het twee keer gelijk.

MSV'71 is na de 3-0 zege op HBSS al elf wedstrijden ongeslagen. Alleen in de openingswedstrijd van het seizoen verloor de ploeg van Hermes DVS, waarna zeven overwinningen en vier puntendelingen werden behaald. MSV'71 heeft een achterstand van drie punten op Maasdijk, dat één wedstrijd minder gespeeld heeft.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal van 7 december 2013:

Scheveningen - Excelsior Maassluis 1-3 (1-0)

Robin Hofman, Leonardo Amarello, Richal Leitoe

Oranje Wit - FC 's-Gravenzande 1-4 (1-1)

Twan van Meerten, Yuri Westhoff (2x), Frank Broos

SVC '08 - Lyra 1-0 (1-0)

DSVP - MVV '27 0-3 (0-1)

Roberto van der Pol, Milano Naarden, Lourens van Rooijen

VDL - sportclub Monster 0-0 (0-0)

Rode kaart: Bernando Bor (sportclub Monster)

HVC '10 - Naaldwijk 4-1 (1-0)

HVC '10: Mathijs Bernard (3x), Wesley van der Est

Naaldwijk: Jacco Wevers


sv Houtwijk - Honselersdijk 0-2 (0-1)

Mourad Naimi (strafschop), Nick van Ree

TransvaliaZW - KMD 0-6 (0-2)

Jules Maring (2x), Theo Wildschut, Jesse de Waard (strafschop), Daan van Rossum (2x)

Quick Steps - Westlandia 1-7 (0-3)

Joost van Schie (2x), Barry Bronswijk, Silvester Steentjes, Boyd Rijnenburg (2x), Bas Wesseling

MSV '71 - HBSS 3-0 (2-0)

Bas Lankwarden (3x)

Verburch - Quintus 1-4 (1-1)

Verburch: Jorn Mieog

Quintus: Daniel van Holsteijn, Erik Verbeek (3x)

De wedstrijd Hargasport-Maasdijk is afgelast.