Archief

Scholen grote winnaars AH-sponsoractie

Met name Westlandse basisscholen hebben dit jaar geprofiteerd van de AH Koornneef Sponsoractie. In totaal werd er onder 245 organisaties ruim 75.000 euro verdeeld. De top zes bestaat louter uit scholen, die samen goed zijn voor bijna 11.500 euro.

Basisschool 't Startblok in Honselersdijk spande de kroon: die kreeg ruim 2.400 euro via de ingezamelde bonnen. De Regenboog, de Montessorischool, Bernadetteschool, de Ouverture in Naaldwijk en basisschool Pius X in Wateringen maken de top zes compleet. Overigens won De Regenboog ook de eerste prijs voor het beste promotiefilmpje. Dat leverde nog eens 1.500 euro op, waarmee de school veruit het meeste geld tegemoet kan zien: ruim 3.800 euro.

Dans Creatie uit Wateringen, vorig jaar de nummer één, stond dit keer op de zevende plek. De dansschool sleepte ruimt 1.500 binnen. Velo Handbal, Stichting Westland Racing en DOS Naaldwijk staan respectievelijk op plek acht tot en met tien. Dansschool Dance for you won 1.500 euro met de beste ludieke actie.

Tot en met vrijdag 6 december wordt ieder uur in het tv-programma WOS Extra aandacht besteed aan de sponsoractie. Daarin is de overhandiging van de geldcheque aan verschillende deelnemende verenigingen te zien.