Archief

Exploitant gezocht voor strandpaviljoen

De gemeente Westland is op zoek naar een ondernemer die een strandpaviljoen wil gaan uitbaten bij de strandopgang Ter Heijde op de locatie, waar voorheen Elzenduin Beach stond. De toezegging dat het paviljoen het hele jaar open mag zijn, moet de ondernemer over de streep trekken.

Het Hoogheemraadschap van Delfland en de provincie Zuid-Holland moeten hiervoor wel toestemming geven, maar die komt er als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. De bouwwerken mogen bijvoorbeeld de natuurlijke zandverstuivingen buiten het zomerseizoen niet verstoren. Alle plannen worden hieraan getoetst.

Westland wil graag iets toevoegen aan de beleving van het Westlandse strand met behoud van het rustige karakter. Wethouder Arne Weverling: "Westland heeft een geweldige kust waar volop gerecreëerd wordt. We willen dit op een duurzame manier versterken zodat steeds meer toeristen binnen en buiten Westland onze gemeente gaan waarderen en bezoeken. Ik kijk dan ook uit naar ondernemers die deze nieuwe mogelijkheid omarmen."

Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 5 januari 2014 inschrijven. Na inschrijving volgt informatie over voorwaarden en criteria op basis waarvan een ondernemingsplan geschreven kan worden. Dit plan moet binnen zes weken na het einde van de inschrijftermijn ingediend zijn. Inschrijving kan door contactgegevens en (eventueel) bedrijfsnaam op te sturen naar bedrijvenloket@gemeentewestland.nl.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen