Zaalhandbal dames: verlies Westlandia

WPK/Westlandia heeft de tweede thuisnederlaag van het seizoen geleden. Bentelo bleek net te sterk. Van de zeven ontmoetingen in sporthal De Pijl eindigden er drie in een overwinning, twee in een gelijkspel en twee in een nederlaag. De Naaldwijkse ploeg nam een 10-7 voorsprong na 17 minuten spelen. Na een time-out van Bentelo kwamen de bezoekers fel uit de startblokken. Binnen no-time was de stand 14-10 in het voordeel van de bezoekers. Westlandia wist deze achterstand voor rust bijna recht te trekken: 15-16.

Wat volgde was een boeiende tweede helft met Westlandia in de achtervolging op een iets beter Bentelo. Na twaalf minuten spelen in het tweede bedrijf was de stand 18-20 en de laatste tien minuten begonnen met een 21-22 voorsprong voor Bentelo. Wat Westlandia ook probeerde, het lukte niet. Bentelo vertrok met een 25-23 overwinning uit Naaldwijk. Patty Kouwenhoven scoorde zeven keer.