Archief

Overige sporten: weinig reden tot juichen

Dammen

Eerste klasse B

DC Westland heeft aan het verre uitduel tegen de reserves van DES Lunteren geen punt overgehouden. De Westlandse formatie kreeg met 17-3 klop en blijft door dit resultaat hekkensluiter met geen enkel punt. DES Lunteren behaalde de eerste overwinning van het seizoen en staat nog wel voorlaatste maar heeft inmiddels drie punten vergaard.

Rugby

Ereklasse

RC The Hookers heeft de thuiswedstrijd tegen Oemoememoe niet in winst weten om te zetten. De Hoekse ploeg verloor met 23-8 van de gasten uit Middelburg. The Hookers staan nu op een negende plaats.

Volleybal

Heren

Landelijke tweede divisie

VELO heeft de uitwedstrijd tegen HUSK/USV Protos niet in winst weten om te zetten. De Wateringse formatie verloor met 3-1 en wacht nu al zes wedstrijden op een zege. VELO startte de competitie goed met drie zeges op rij, maar wist daarna geen overwinning meer te behalen. VELO is terug te vinden om een zesde plaats van de ranglijst.

Eerste klasse F

Monza heeft de uitwedstrijd tegen het vierde team van Kalinko met de maximale score verloren. De hekkensluiter was met 4-0 te sterk voor de Westlandse nummer voorlaatst.

PQV Pijl Solutions wist eveneens geen punt over te houden aan een ontmoeting met Kalinko. Het derde team bleek eveneens met 4-0 te sterk voor de Westlandse fusieclub. PQV Pijl Solutions is terug te vinden op een negende plaats op de ranglijst.

Dames

Promotieklasse

VELO heeft niet weten te stunten tegen de reserves van Thor. De nummer drie van de ranglijst bleek met 3-1 te sterk voor de Wateringse ploeg. VELO staat nu tiende van de twaalf ploegen.

Tweede klasse K

Monza heeft de uitwedstrijd tegen het derde team van Thor niet winnend weten af te sluiten. In een spannende wedstrijd gaf Monza een 2-0 voorsprong in sets uithanden. Thor won de vijfde en beslissende set met 15-7. Monza is terug te vinden op een vijfde plaats.